Voor een website met WordPress

Sites

Een website gemaakt met een gratis thema en gratis plugins

De laatst gemaakte websites

GZ Psycholoog Ellen Burgers 23-02-2022

Deze site is gemaakt met Thema Astra. Ellen had een website waarvan het thema niet meer te updaten was, verouderd. Daardoor was Word Press ook niet meer te updaten. Ik heb de lay-out van het oude theme nagemaakt op een sub-domein op site adademetz.nl. Zo kon er steeds bekeken worden of het naar smaak en goed was. Toen alles af was heb ik de nieuwe site  verhuisd. 

KBO Malden 07-12-2021
De website van KBO Malden was verouderd, niet goed te bekijken op mobiel en tablet. Hij was gemaakt met Joomla. Nadat alle gegevens opgeslagen waren, maakte ik een hele nieuwe site op een sub-domein op adademetz.nl. De oude is al die tijd gewoon te bezoeken gebleven. Toen het naar tevredenheid af was is alles geïnstalleerd. Op mijn advies bij een andere provider, met een bereikbare, ook telefonisch, Nederlandse helpdesk.  Ook deze site is gemaakt met gratis thema Neve en met gratis plug-ins. Kosten in totaal €250,00.

GZ Psychgoloog ander theme

KBO malden voor aanpassing

mijnwijksoortenrijk  10-12-2021 is gemaakt met de gratis versie van thema Hestia en met gratis plug-ins. 

Gasterij De Kade 13-05-2021

Met een (betaalde versie) plug-in om zelf de reserveringen te beheren. Met Woo Coommerce om maaltijden en dergelijke te verkopen en bezorgen. 

Thema Neve (gratis versie)

Braseria Más 30-04-2021

Met een (betaalde versie) plug-in om zelf de reserveringen te beheren.

Thema Neve (gratis versie)